Verpakkingen laten bedrukken bij All Effective Products


Wilt u uw verpakkingen laten bedrukken bij All Effective Products? Dan kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat met oneindige mogelijkheden. Het laten bedrukken van een product verpakking biedt meer voordelen dan alleen een verzorgd geheel. Een bedrukte verpakking met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of product is tevens een belangrijk onderdeel van de marketing. 

 

Een verpakking met een aantrekkelijke kleur, design of opdruk doet de consument sneller overgaan tot een aankoop. Als u verpakkingen wilt laten bedrukken dan heeft u tevens de mogelijkheid om belangrijke informatie aangaande het product kenbaar te maken. Uiteraard draait het bij bedrukte doosjes, sleeves of hangtags ook om de herkenbaarheid. 

 

Een verpakking visueel aantrekkelijk maken door het te laten bedrukken heeft dus niet alleen veel invloed op de uiteindelijke aankoopbeslissing, maar is tevens een goede manier van bedrijfsmarketing. Uiteraard moet een bedrukte verpakking ook voldoende bescherming bieden aan het product als deze verzonden of vervoert wordt. Verpakkingen laten bedrukken bij All Effective Products is een eerste stap naar een succesvol product. 

 

Welke soorten verpakkingen zijn geschikt om te laten bedrukken? 

 

Bij All Effective Products kunt u verpakkingen in full colour laten bedrukken of laten ontwerpen door één van onze designers. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om verpakkingen in 1 of 2 kleuren te laten bedrukken. Naast de ruime keuze in de kleur van de bedrukking, het formaat en ontwerp heeft u bij All Effective Products ook nog de keuze tussen diverse kleur verpakkingen. 

 

Ieder product is uniek en dat wilt u als bedrijf natuurlijk graag naar voren laten komen. Een verpakking bedrukken kan bij ons op diverse soorten karton. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een bruine verpakking, maar ook wit, mat, half glimmend of glimmend behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier kunt u uw bedrukking een exclusieve uitstraling meegegeven. 

 

Heeft een een cosmetica of verzorgingsproduct en wilt u een bijpassende bedrukte verpakking? Doosjes met een glanslaagje laten bedrukken is bij All Effective Products geen enkel probleem. Deze verpakkingen zijn zeer goed te bedrukken en zorgen voor een visueel aantrekkelijke uitstraling. Uiteraard bedrukken wij allerlei verpakkingen zoals bijvoorbeeld verzenddozen, horeca bakjes, papieren tassen en labels. Maar ook voor het bedrukken van menukaarten en flyers in full colour bent u bij All Effective Products aan het juiste adres.