Wie zijn wij


All Effective Products

  • Bewerken
 
 
All Effective Products is een familiebedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van producten die intensieve werkzaamheden makkelijker maken. Het bedrijf is ontstaan met de gedachte om arbo-vriendelijke manieren aan te dragen en CQ hierdoor lichamelijke problemen op de werkvloer te verminderen ,de werksfeer te verbeteren en arbeidsuren te verkorten. B.A. de Soet de bedenker en grondlegger van het bedrijf. Dacht na het constateren van diverse ergonomische, maar ook optische problemen binnen diverse retail-sectoren: Dit moet beter kunnen!    Na een periode van vijf jaar intensief onderzoek te hebben gedaan naar (een oplossing voor) deze problemen, zijn van de vele ideeën de drie eerste producten ontwikkeld. Deze producten zijn EU gepatenteerd en pakken elk een apart gedeelte van de werkzaamheden binnen de retail-sectoren aan.

Benstray

  1. Ben’s TrayDit product is een hulpmiddel voor elk type dienblad dat ervoor zorgt dat de hoek van het hand tot het lichaam een gezonde houding aanneemt ,waardoor het lichaam niet belast wordt.

In Sight System

  1. In Sight System. Dit product maakt het spiegelen van de winkel in een handomdraai mogelijk. Het systeem is speciaal ontwikkeld ,om bijna alle denkbare producten snel en makkelijk te spiegelen. Met een minimum aan lichamelijke inspanningen waardoor de winkel er optisch altijd vol en verzorgd uitziet.

All Easy Packaging Systems

All Easy Packaging Systems. Dit concept is afgeleid van het In Sight System en is speciaal ontwikkeld voor fabrikanten. Het concept maakt het mogelijk om winkelpresentaties vanuit dozen aantrekkelijk en eenvoudig te maken.

A.E.P. |

Wij van A.E.P. willen met een jong en dynamisch team producten op de markt zetten die inspireren om de werksfeer prettiger en gezonder maken. Wij hopen dat u veel gebruik zult maken van de producten en dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan een gezondere werksfeer en een goede omgang van het lichaam.