Praktische spiegelsystemen voor winkels en horeca


Spiegelen is een onmisbare taak voor winkels en horecagelegenheden. Maar, ook voor privégebruik kan een handig spiegelsysteem veel voordelen bieden. Spiegelen geeft een accuraat overzicht van de aanwezige voorraad. Zo kan er bepaald worden wat er eventueel nog ingekocht moet worden, en of een product bijgevuld dient te worden. Supermarkten, horecagelegenheden en andere winkels met een productvoorraad hebben dagelijks te maken met deze werkzaamheden. 

 

Spiegelen kost niet alleen veel tijd, maar vergt in sommige gevallen ook een ongemakkelijke lichaamshouding voor medewerkers. Soms is een productschap gewoonweg te hoog of te laag om zonder manoeuvres te kunnen spiegelen. Daarnaast geven zware producten ook nog eens een behoorlijke belasting als deze voor het spiegelen uit de schap moeten worden getild. Innovatieve en professionele spiegelsystemen bieden voor veel winkel of horeca een uitkomst. 

 

Ook voor thuis en privégebruik is een spiegelsysteem heel praktisch. Ze kunnen makkelijk worden toegepast in onder andere kelder schappen of voorraadkasten. Zo heeft u ook thuis de mogelijkheid om uw voorraad overzichtelijk en netjes te houden. De spiegelsystemen van All Effective Products werken een ergonomische en verantwoorde werkhouding in de hand. Zo ontstaat er minder verzuim door ziekte van medewerkers, en hoeft er op den duur minder personeel te worden ingezet voor het balansen en spiegelen van de producten in uw winkel. 

 

Eenvoudige spiegelsystemen die een betere lichaamshouding bevorderen 

 

Voor medewerkers en winkeleigenaren is spiegelen misschien wel één van de meest vervelende klussen. Dit vergt vaak onnatuurlijke houdingen of werken boven de macht als een productschap buiten bereik ligt. Daarnaast kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan als er gespiegeld moet worden met gebruik van een trapje. De spiegelsystemen van All Effective Products zijn geschikt voor elk soort winkelschap en bevorderen tevens een overzichtelijke en nette uitstraling. 

 

Door het handige en licht te bedienen systeem kan er gespiegeld worden zonder dat daar onnatuurlijke of moeilijke posities voor nodig zijn. Producten worden automatisch naar voren geplaatst met één handbeweging. Ook zware producten zijn makkelijk hanteerbaar met de professionele spiegelsystemen van All Effective Products. Ook voor privé gebruik is het spiegelsysteem op veel manieren toe te passen. 

Hierdoor houdt u uw voorraadkast of schap overzichtelijk en netjes. Door het innovatieve ontwerp van het systeem kan deze worden geplaatst op iedere ondergrond. Daarnaast zorgt het spiegelsysteem van All Effective Products ervoor dat schappen weer een verzorgde en frisse uitstraling krijgen waardoor producten op de juiste manier kunnen worden gepresenteerd.