Innovatieve en ergonomische horeca dienbladen


Dienbladen zijn een onmisbaar gereedschap voor iedere horecagelegenheid. Het stelt ons in staat om gasten snel en op een stijlvolle manier te voorzien van drankjes of een diner. Daarnaast is het met horeca dienbladen mogelijk om efficiënt te kunnen werken omdat er meerdere bestellingen in één keer mee kunnen worden meegenomen. Toch is het werken met dienbladen niet voor iedereen even eenvoudig. 

 

Vaak zijn gewone dienbladen onhandig om vast te houden en oefenen ze een behoorlijk druk uit op de pols, arm en schouder. Hierdoor kunnen er allerlei vervelende lichamelijk klachten ontstaan die op den duur uit kunnen monden in langslepende blessures. Dit geldt niet alleen voor horecamedewerkers, maar ook personeel wat werkzaam is in bijvoorbeeld verzorgingstehuizen, heeft dagelijks te maken met het dragen van zware dienbladen. 

 

Dienbladen zijn niet alleen een zware belasting voor de arm en het lichaam, maar werken ook een verkeerde lichaamshouding in de hand. Met de speciaal ontworpen dienbladen van All Effective Products zijn deze ongemakken verleden tijd. Deze horeca dienbladen zijn uitgerust met een speciale cilinder die het vasthouden van het dienblad makkelijker én ergonomisch maakt. Hiermee wordt niet alleen een verbetering in de lichaamshouding bevorderd, maar draagt het ook bij aan de gebruiksvriendelijkheid. 

 

Voor wie zijn deze speciaal ontworpen horeca dienbladen geschikt? 

 

De horeca dienbladen van All Effective Products zijn geschikt voor iedereen die regelmatig met zware dienbladen moet werken. Uiteraard zijn deze speciaal ontworpen dienbladen niet alleen geschikt voor horecagelegenheden, maar bieden ze ook voor privégebruik veel comfort en gemak. De horeca dienbladen met handvat zijn tevens geschikt voor restaurants op cruise schepen. Deze bewegende omgeving vraagt vaak om wat extra stabiliteit voor wat betreft het uitserveren van maaltijden of dranken. 

 

 

De horeca dienbladen van All Effective Products bieden buiten de ergonomische voordelen ook veel gebruiksgemak. Zo hoeven zware of grote dienbladen niet langer met twee handen gedragen te worden. Daardoor ervaren horecamedewerkers een grotere mate van vrijheid doordat er 1 hand vrij gehouden kan worden. Hierdoor kunnen deuren eenvoudiger worden geopend met de vrije hand. Natuurlijk bieden de horeca dienbladen met handvat ook veel voordelen voor het thuisgebruik. 

 

Doordat de cilinder makkelijk te verwijderen is, is het dienblad eenvoudig op te bergen en schoon te houden. Door de zorgvuldig gekozen plaatsing van de cilinder heeft het dienblad altijd een goede positie op de onderarm, waardoor de belasting op de pols, nek of schouder aanzienlijk verminderd wordt. Horeca dienbladen van All Effective Products zijn zowel geschikt voor gebruik in de horeca als privé.