Gipsbokken en steunen voor gipsplaten van All Effective Products


Goede gipsbokken voor het opslaan van gipsplaten is niet alleen eens stuk eenvoudiger, maar ook ergonomisch verantwoord. Gipsplaten zijn niet meer weg te denken van de bouwplaats. Het wordt dan ook ingezet voor allerlei doeleinden om snel tot een mooi resultaat te kunnen komen. Wanden en plafonds van gipsplaten zijn de meest gebruikte constructieplaten. Toch hebben gipsplaten ook een nadeel. 

 

Door de lengte zijn gipsplaten vaak moeilijk hanteerbaar en moet het lichaam een onnatuurlijke houding aannemen om de platen zo efficiënt als mogelijk op te kunnen tillen. Omdat de platen vaak vanuit een liggende positie moeten worden gekanteld en opgetild, vergt dit een zware belasting voor de rug, nek en schouders. Hierdoor worden bouwvakkers of particuliere klussers blootgesteld aan een enorme fysieke belasting welke vervelende blessures met zich mee kan brengen. 

 

De ergonomische ontworpen gipsplaat steunen van All Effective Products voorkomen vervelende lichamelijke blessures bij medewerkers, en werken zo een kwaliteitsvolle afwerking van het project in de hand. Hierdoor kan er niet alleen flink wat bespaart worden op de arbeidstijd, maar levert het ook een positieve bijdrage aan het welzijn van het personeel. Hierdoor wordt het ziekteverzuim door blessures aanzienlijke teruggedrongen en worden de arbeidsomstandigheden verbeterd. 

 

Praktische houders voor gipsplaten? All Effective Products gips bokken en steunen 

 

Een veilige werkomgeving waarin het lichaam alleen op de juiste manier wordt belast is onmisbaar. Hierdoor worden werknemers niet alleen onnodig blootgesteld aan blessures, maar verhoogt het ook de productie. De gipsplaat houders van All Effective Products kennen een aantal belangrijke voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. 

 

Doordat er met het gebruik van gipsplaat bokken efficiënter en doelgerichter gewerkt kan worden, werkt dit voor werkgevers kostenbesparend op de arbeidsuren. Daarnaast bevorderd het gebruik van gipsplaat steunen de kwaliteit van het opgeleverde werk, en ontstaat er minder schade aan de fragiele gipsplaat zelf. Ook werknemers ervaren behoorlijk wat voordelen bij het gebruik van de gipsplaat bokken van All Effective Products. 

 

Zo hoeft er fysiek minder zwaar werk verricht te worden omdat de gipsplaten makkelijker opgepakt en verwerkt kunnen worden. Ook vervelende lichamelijke klachten door onnatuurlijke werkhouding worden op deze manier tot een minimum teruggebracht. Gipssteunen gebruiken voor het verwerken en opslaan van gipsplaten werkt dus zowel een economisch als een ergonomisch voordeel in de hand.